Nieuwe website: Sexyensafe.nl

 

Jongeren flirten er online op los! En daar is helemaal niks mis mee: online flirten en sexting horen tegenwoordig bij een normale, seksuele ontwikkeling. Maar helaas kent dit ook een andere, minder leuke kant. Een kant met soms grote gevolgen. Daarom is er nu de website www.sexyensafe.nl ontwikkeld waarin extra aandacht is voor seksuele veiligheid online. Zodat jongeren, ouders én docenten straks weten hoe online flirten en sexting leuk én veilig kan.

Scholen hebben een samenwerking met de maatschappelijk werkers van het gebiedsteam, die zijn er op gericht om jongeren zo goed mogelijk te helpen bij hun ontwikkeling. De gebiedsteammedewerker helpt om samen een goed plan te maken voor slachtoffer én dader.

Wil je een afspraak met een gebiedsteammedewerker? Je kunt ons bereiken via de mail of telefonisch. E-mail:  gebiedsteam@ameland.nl of via de coördinator van het Gebiedsteam Ameland, telefoon: 06-291 928 60.

Je aanmelding wordt vertrouwelijk behandeld.

 

Professionals die u kunnen helpen

Op de sociale kaart vindt u informatie, voor inwoners en professionals, over formele en informele organisaties rond wonen, zorg & welzijn, werk & inkomen, kinderen en jeugd.

Organisaties