10 november: Dag van de Mantelzorg

Op woensdag 10 november van 15.30 tot 18.45 uur organiseren het Vrijwilligers Steunpunt Ameland (VSA) en de gemeente Ameland de Dag van de Mantelzorg in Nes. Tijdens deze dag willen we de mantelzorgers op Ameland graag in de watten leggen en bedanken voor de zorg die zij geven aan iemand die dat hard nodig heeft. Na een gezamenlijke opening in Hotel De Jong, gaan we met elkaar op pad in Nes. Daarna staat er een heerlijk buffet klaar bij Hotel De Jong. Tijdens deze middag is er gelegenheid om met andere mantelzorgers in gesprek te gaan en voor uw vragen of een luisterend oor kunt u bij de medewerkers van het Gebiedsteam Ameland terecht.

De mantelzorgers die bij de gemeente en/of het VSA bekend zijn, krijgen een persoonlijke uitnodiging. Bent u mantelzorger, maar bent u (nog) niet persoonlijk uitgenodigd en wilt u wel meedoen aan deze middag? Ook dan kunt u zich aanmelden. Graag voor 4 november via gebiedsteam@ameland.nl of telefoonnummer (0519) 555 555. Wilt u zich alleen opgeven voor het buffet (van 17.15 tot 18.45 uur) of heeft u vervoer en/of vervangende zorg nodig? Dan horen we dat graag bij uw aanmelding.

/download/2713-affiche-dag-van-de-mantelzorg-ameland-21.pdf

 

 

Professionals die u kunnen helpen

Op de sociale kaart vindt u informatie, voor inwoners en professionals, over formele en informele organisaties rond wonen, zorg & welzijn, werk & inkomen, kinderen en jeugd.

Organisaties