10 november: Dag van de Mantelzorg

Care

Op 10 november is het de Dag van de Mantelzorg. Heel Nederland spreekt op deze dag de waardering uit voor de inzet van mantelzorgers. Voorgaande jaren kregen de mantelzorgers van Ameland een leuke middag aangeboden door gemeente Ameland en Vrijwilligers Steunpunt Ameland. Een middag van ontmoeting en ontspanning. Helaas kunnen we deze bijeenkomst dit jaar niet organiseren.

Als blijk van waardering ontvangen de mantelzorgers die bij de gemeente Ameland bekend zijn, op dinsdag 10 november een cadeaupakket. De cadeaupakketten worden aan huis bezorgd door de leden van het college van burgemeester en wethouders, gemeenteraadsleden en medewerkers van Gebiedsteam Ameland, Vrijwilligerssteunpunt Ameland, Thuiszorg Het Friese Land en de gemeente Ameland. Heeft u vragen over de Dag van de Mantelzorg? Neem dan contact op met het Klant Contact Centrum via telefoonnummer (0519) 555 555.

Professionals die u kunnen helpen

De sociale kaart wijst inwoners en professionals de weg naar organisaties, activiteiten, hulp en initiatieven op en rondom Ameland

Organisaties

Landelijke regelingen

Regelhulp is een wegwijzer van de overheid voor iedereen die zorg en ondersteuning nodig heeft.

Regelingen