25 oktober: lezing omgaan met autisme

De aanpak bij autisme! Van probleem naar oplossing

Op dinsdagavond 25 oktober 2022 van 19.30 tot 22.00 uur organiseert de gemeente in Ons Hol, Oranjeweg 30 in Hollum, de lezing ‘Geef me de 5’ over autisme. Met herkenbare voorbeelden en praktische oplossingen geeft spreker Anouk Prick u tijdens deze lezing concrete tips en toepasbare, praktische handvatten voor de omgang met iemand met autisme. Zo gaat u tijdens deze lezing van probleem naar oplossing. De lezing is interessant voor iedereen die meer wil weten over de oorzaken en aanpak van autisme. Alle eilanders die interesse hebben, zijn zonder opgave vooraf welkom. De toegang is gratis.

Geef me de 5

Geef me de 5 is een praktische methodiek voor de omgang met mensen met autisme, ontwikkeld door autisme-deskundige Colette de Bruin. Door haar ervaring als pleegouder en professional, heeft zij alle facetten van autisme gezien.

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met het Gebiedsteam Ameland via gebiedsteam@ameland.nl of telefoonnummer (0519) 555 555.

Professionals die u kunnen helpen

Op de sociale kaart vindt u informatie, voor inwoners en professionals, over formele en informele organisaties rond wonen, zorg & welzijn, werk & inkomen, kinderen en jeugd.

Organisaties