Respijtweekend voor mantelzorgers

active

Iedereen heeft van tijd tot tijd ontspanning nodig. Zeker als u de zorg voor een chronisch zieke partner, kind of een ander (familielid) al langere tijd voor uw rekening neemt, is het goed de zorg even los te laten en nieuwe energie op te doen. Daarom is er voor mantelzorgers een provinciaal respijtweekend van 11 tot en met 13 september, 18 tot en met 20 september en van 25 tot en met 27 september 2020 in het Wellness Hotel Huis ten Wolde in De Bult.

U kunt zich tot en met 14 juli aanmelden via onderstaand aanmeldformulier of bij het Klant Contact Centrum in het gemeentehuis. Bij de gemeente geregistreerde mantelzorgers hebben een uitnodiging voor het respijtweekend met het aanmeldformulier per post ontvangen. U betaalt een bijdrage van € 80,00. De gemeente betaalt ook een deel van uw verblijf. Er kunnen maximaal twee mantelzorgers van Ameland mee.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Stichting Welzijn Het Bolwerk, telefoon (0519) 292 223 (9.00-12.00 uur) of info@het-bolwerk.eu.

 

Aanmeldformulier/download/1895-aanmeldformulier-respijtweekend-2020.pdf

Professionals die u kunnen helpen

De sociale kaart wijst inwoners en professionals de weg naar organisaties, activiteiten, hulp en initiatieven op en rondom Ameland

Organisaties

Landelijke regelingen

Regelhulp is een wegwijzer van de overheid voor iedereen die zorg en ondersteuning nodig heeft.

Regelingen