Respijtweekend voor mantelzorgers

Iedereen heeft van tijd tot tijd ontspanning nodig. Zeker als u de zorg voor een chronisch zieke partner, kind of een ander familielid al langere tijd voor uw rekening neemt, is het goed de zorg even los te laten en nieuwe energie op te doen. Daarom is er voor mantelzorgers een provinciaal respijtweekend van 2 tot en met 4 september, 9 tot en met 11 september en van 16 tot en met 18 september in Fletcher Hotel De Zeegse Duinen in Zeegse. U kunt zich tot 15 juli aanmelden via het intakeformulier. Bij uw aanmelding kunt u een voorkeur opgeven voor één van de weekenden. Er kunnen maximaal twee mantelzorgers van Ameland mee.

Bij de gemeente geregistreerde mantelzorgers hebben een uitnodiging voor het respijtweekend met het intakeformulier per post ontvangen. U betaalt een bijdrage van € 80,00. De gemeente betaalt ook een deel van uw verblijf.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Reina Hes, mienskipswurker Stichting Welzijn Het Bolwerk, via telefoonnummer (0519) 292 223 of 06-492 388 14.

Professionals die u kunnen helpen

De sociale kaart wijst inwoners en professionals de weg naar organisaties, activiteiten, hulp en initiatieven op en rondom Ameland

Organisaties