5 en 12 maart: Gezellige Tafel in De Boerderij

Jong of oud, arm of rijk, Hollum, Ballum, Buren of Nes? Eet u vaak alleen? Is uit eten financieel niet mogelijk? Nieuwsgierig naar het Amelands Produkt? Wilt u andere mensen ontmoeten? Bij De Gezellige Tafel is iedereen van harte welkom voor een gezond en betaalbaar driegangendiner. Schuif aan op donderdag 5 of 12 maart in De Boerderij in Ballum. Samen eten en ontmoeten staan centraal tijdens een gezonde avond vol vermaak. Laat u verrassen en reserveer snel een stoel!

Hoe werkt De Gezellige Tafel?

De Gezellige Tafel nodigt u uit voor een verrassende ontmoeting, goed gesprek en het gevoel er helemaal bij te horen! Bij De Gezellige Tafel schuiven gasten aan voor een gezond en betaalbaar driegangendiner in een restaurant op Ameland. Onder leiding van een professionele kok start de keukenploeg de voorbereidingen. Vrijwilligers doen boodschappen en dekken de tafels. Rond etenstijd schuiven alle gasten aan. Bij De Gezellige Tafel staat het Amelands Produkt centraal in het menu. Het is eten wat de pot schaft. Er wordt wel rekening gehouden met allergenen en dieetwensen. Tijdens de avond kunt u genieten van wat entertainment.

Wanneer en waar is De Gezellige Tafel?

  • Datum: donderdag 05 en 12 maart 2020
  • Locatie: Eetcafé De Boerderij, Camminghastraat 22, 9162 EM Ballum
  • Tijd: 17.30 uur aanvang diner (deur geopend vanaf 17.00 uur)
  • Prijs: driegangenmenu voor € 10,00 (exclusief drankjes)
  • Reserveren: (0519) 554 214 of info@eetcafedeboerderij.nl
  • Informatie: www.amelandsprodukt.nl/DGT

Doel Gezellige Tafel

De Gezellige Tafel vindt dat iedereen erbij hoort in de samenleving en wil eenzaamheid en sociaal isolement onder de aandacht brengen en bestrijden. De Gezellige Tafel-aanpak helpt we bewoners kansen te pakken om actief mee te doen aan de samenleving. Hoe? Door ontmoeting mogelijk te maken en een gezonde leefstijl te promoten met producten van Ameland.

Professionals die u kunnen helpen

De sociale kaart wijst inwoners en professionals de weg naar organisaties, activiteiten, hulp en initiatieven op en rondom Ameland

Organisaties